Min historia – reflektioner om mitt liv

Zita Djenes

Jag började min arbetskarriär som skådespelerska med både teater och film som min arbetsplats.

 

Trots det romantiska och spännande med det yrket fann jag mig aldrig hel mitt hjärta var tum något fattades. Jag fann inte det jag letade inom teater- och filmvärlden. Jag var inte uppfylld i mitt hjärta med glädje och lycka.

Med tiden förstod jag att det blev dags för mig att fortsätta vidare på min väg. Längtan ledde mig vidare och jag slog in på en väg som skänkte mig en känslan jag längtade efter. Hjärtat fylldes med äkta glädje och villkorslös kärlek och jag kände mig hel. Det som skänker mig denna känslan är när jag ser mina klienter växa. När jag ser deras lyckliga ansikten stråla av glädje när de lyckas med sina olika projekt i sina liv.

 

Med ett perspektiv på 54 år ser jag på mitt liv med tacksamhet och glädje. Allt som har hänt mig är jag tacksam för. Om det är ett minne en gåva eller en erfarenhet oavsett hur jag har upplevt den för stunden, känner jag djup tacksamhet för.

 

Det jag har lärt mig i livets skola och på olika utbildningar vill jag dela med mig med råge. Detta är det ända sättet för mig att utrycka min tacksamhet för allt det som jag har lärt mig och den människan som jag är idag.

 

Är du öppen för det jag har att erbjuda? Hjärtlig välkommen! Jag är redo!

Det finns en ”prova på” stund på alla mina tjänster till alla mina nya kunder.

Mina utbildningar/

Dipl. Mindfulness Instruktör år 2015 Mindfulnescenter, Malmö

Dipl. Acc. Coach år 2011 Akademi Coachtjärnan, Stockholm/Malmö

Dipl. Reiki Master/Teacher år 2002 Malmö

Dipl. Skådespelare Konst Akademin, Skådespelaravdelning år 1984,

Novi Sad, Forna Jugoslavien